Creative Navy is een ontwerpbureau voor digitale producten

Wij richten ons op het leveren van gebruikerservaring ontwerp van hoge kwaliteit

Drie UX- en UI-ontwerpers zitten aan tafel in het kantoor van het ontwerpbureau

Tien jaar geleden begon onze reis. We hebben zij aan zij gewerkt en gedroomd met mensen die gedreven worden door uitmuntendheid.

Stanza in cui i designer di interfacce utente creano i progetti di prodotti digitali

Aandachtsgebied

Als pragmatici zijn we behendig in het ontdekken van mogelijkheden om de ervaringen van mensen te verbeteren. Het gaat evenzeer om de kleine details in een ontwerpsysteem, als om het bijdragen aan de evolutie van het vakgebied van het ontwerpen.

Geen enkele prestatie is blijvend - alles is slechts een iteratie. Door bij elke stap oplettend te zijn, beklimmen we de helling van de vooruitgang.

Het streven naar voortdurende verbetering wordt werkelijkheid door een rijkelijk gevulde gereedschapskist van ontwerptechnieken die we hebben gebruikt voor mobiele apps, webplatforms en ingebedde systemen.

Illustratie van een kaart die de focus in het interface-ontwerpproces aantoont

Disciplines

  • Productstrategie

  • Gebruikersonderzoek

  • UX-ontwerp

  • UI-ontwerp

  • Prototypering & gebruikerstesten

  • Gebruiksvriendelijkheid Audit

  • Webontwikkeling

01 /05
arrow left
arrow right

Onze dagelijkse oefening in digitale mindfulness

Op het hoogtepunt van technologisch enthousiasme krijgen wij de gelegenheid om onbeduidende dingen te negeren. Wij stellen nuttigheid, esthetiek en verbeelding op prijs. Onze aandacht is erop gericht hoe dat technologie de menselijke ervaring zinvoller kan maken.

Deze voortdurende meditatie beoefenen wij als onderdeel van een grotere gemeenschap van mensen die denken en doen, die hogere doelen beogen en die onder de indruk zijn van het enorme potentieel dat geboden wordt door innovatie.

Logo van provider directory waar Creative Navy een top rated UX design bureau isfive stars rating5 van 5, gebaseerd op 26 beoordelingenTop 10 UK UX/UI Bureaus
Logo van onafhankelijke beoordelingen waar website waar Creative Navy bovenaan staatfive stars rating5 van 5, gebaseerd op 40 beoordelingenTop 5 wereldwijde UX UI agentschap(2017-2024)Gold Verified
Logo van beoordelingswebsite waar Creative Navy UX Agency is geverifieerdfive stars rating5 van 5, gebaseerd op 21 beoordelingen
Logo van UX ontwerp verenigingUser Experience Professionals AssociationGewone leden en mentoren
Een houten figuur op een bureau

Prijzen en erkenning

Uitgelicht in

Keynotes

Je gids voor digitale uitmuntendheid

Creative Navy is een top UX/UI ontwerpbureau in Nederland. Wij ontwerpen mobiele ervaringen, webinterfaces en GUI voor ingebedde apparaten.

© Creative Navy LTD 2024

Excellence UI design illustration